Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

 

Steffen Iversen solgte hytta

Nyheter
Fotball-legenden selger tømmerhytta på Sletvold i Oppdal.

Ifølge lokalavisa Opp, så har Iversen (39) nylig solgt tømmerhytta for 1,5 millioner kroner. Ifølge samme avis så har Steffen Iversen hatt hytta i flere år. Men selv om han skal ha feiret både jul og nyttår der, så skal det ha blitt mindre og mindre tid for ham til å være der.

Og nå er det blitt enda lengre vei å reise: Steffen har fått seg kjæreste og ny trenerjobb i Haugesund, der han skal få skikk på 4.divisjonslaget Haugar. Steffen Iversen har som kjent spilt både i RBK og Vålerenga i Norge og har dessuten puttet en rekke mål for Tottenham i øverste engelske divisjon. Han har også vært kommentator for tv-kanalen Cmore under deres fotballsendinger.

I tillegg til Steffen så har en rekke RBK-profiler hatt eiendomsinteresser i alpinbygda. Og så sent som ifjor så giftet Tore Reginiussen seg med sin kjære Lene Nilsen i Oppdal kirke.

Følg trd.by på Facebook