Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Nå skal Tinder gi deg 30 sekunder på å sjarmere motparten i senk

Livsstil
Ny funksjon gir deg muligheten til å snakke med andre brukere - før dere matcher.

The dating app Tinder is shown on a mobile phone in this picture illustration taken September 1, 2020. Picture taken September 1, 2020. REUTERS/Akhtar Soomro/Illustration Tinder  Foto: AKHTAR SOOMRO Reuters

Utviklerne bak den populære datingappen skal nå rulle ut en helt ny funksjon kalt «Hot Takes», ifølge Thenextweb - også omtalt av tek.no.Dette skal være en meldingsfunksjon, men ikke hvilken som helst. Der det frem til nå har vært helt avgjørende å få en gjensidig match for å starte dialogen (og flørtinga), skal den nye løsningen være rimelig utradisjonell - og sette deg under tidspress.

Slik skal «Hot Takes» se ut.  Foto: Tinder

For å få tilgang til funksjonen må brukerne skru på «Hot Takes»-modusen, og får deretter flere flervalgsspørsmål. Svarene dine leder videre til en chat med andre brukere med lignende svar, og du får intet mindre 30 sekunder på deg for å sjarmere motparten, før dere begge velger enten «Like» eller «Nope».Med andre ord - her slipper du langdryge samtaler som ebber ut, enten den andre aldri svarer eller er veldig treig. I tillegg er funksjonen kun tilgjengelig etter klokka 18 på kvelden, som kan antyde at Tinder ønsker at modusen skal brukes når brukerne er i feststemning eller drikker alkohol.

«Like» eller «Nope»?