Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Alder og penger stoppet ikke Christina fra å åpne egen skjønnhetssalong.   Foto: Elise Rønningen

Er Christina (21) Trondheims yngste salonggründer?

Livsstil
Da Christina Fjeldberg Elshaug mistet jobben hos Glimt Bli Ny Studio, stoppet det ikke drømmen om å åpne egen skjønnhetssalong.
I et lite lokale i Kjøpmannsgata driver Christina egen salong. 
        
            (Foto: Elise Rønningen)

I et lite lokale i Kjøpmannsgata driver Christina egen salong.  Foto: Elise Rønningen

Christina Fjeldberg Elshaug jobbet som skjønnhetsstylist hos Glimt Bli Ny Studio før salongen gikk konkurs januar i år. Med flere kurs i bagasjen, som blant annet Novalash og Hamelten Star, var hun sikker på at dette yrket ville hun fortsette i.

- Jeg er også utdannet kursholder i Novalash, altså singel- og volumvipper, og hadde tett oppfølging med selveste Fred Hamelten i brynsstyling i 9 måneder. Jeg liker å bruke kvalitetsmerker og derfor valgte jeg å starte en egen salong.

21. mars åpnet hun Christina Beauty i Kjøpmannsgata, og hun følte responsen var overraskende.

Brukte alle feriepengene

Flere unge har nylig startet opp salonger i Trondheim, blant annet Natalie Heggvoll på 23 år som startet Natalies Beauty i Innherredsveien i januar i år. Likevel ser det ut til at Christina er en av byens yngste.

- Jeg valgte å bruke alle feriepengene mine på denne salongen. Egentlig var jeg utrolig heldig da jeg kjenner hun som jobber rett over gangen. Det var hun som anbefalte meg å sjekke ut dette lokalet, og den passet meg kjempefint.

Med et lite venterom og et litt større rom for behandlingene ble det en liten salong.

 - Jeg tok en kjempesjanse da jeg valgte å starte for meg selv. Nylig åpnet jo Brow Rehab og jeg var spent på hvordan det ville påvirke meg. Jeg er jo bare 21 år, men det har gått overraskende bra.

Konkurransen ble ikke så tøff som hun først hadde trodd, og flere kommer tilbake for påfyll etter å ha vært hos henne.

LES OGSÅ: Slik får du sommerfine føtter

Mammas fotspor

Det var ikke bare tilfeldigheter at Christina valgte akkurat dette yrket. Hun ville følge hennes mors fotspor, og hun hadde alltid hatt et lite ønske om å starte egen salong.

Selv er hun overasket over at hun stadig vekk får nye kunder i stolen, og i sommer har timeplanen nesten vært helt full.

- Det er morsomt å se at folk ønsker å prøve ut meg. Jeg liker å gjøre folk fornøyde med jobben jeg gjør.


LES OGSÅ:

Trøndere får ikke nok av silikon og botox

Den beste hudpleien finner du i kjøleskapet. Her er våre favorittoppskrifter

Disse 12 tipsene gir deg fantastiske vipper