Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Årets velværetrender:

Denne digge isen kan du nyte med god samvittighet

Livsstil
Snill is fungerer perfekt som snacks, avacado er hudens beste venn, infrarød sauna er et perfekt alternativ for deg som er for lat til å gjøre yoga, peppermynte strammer opp huden, og hvem av oss kan ikke ha godt av litt tid for oss selv en gang iblant? Årets velvære-nyheter er god medisin for både kropp og sjel.

Følg trd.by på Facebook

1. Avacado-produkter

Det er slutt på tida da avacado var noe du spiste (du må gjerne gjøre det også, altså). Nå kan du nemlig finne avacado i stadig flere skjønnhetsprodukter. 

Avacado gjør underverker for huden din, skal vi tro hudeksperter.  Foto: Shutterstock

 

I et intervju med Marie Clair avslører en av New Yorks fremste hudleger, Anthony Rossy, at frukten er genial fordi den holder på fuktigheten, og dermed er den perfekte boost for både tørr hud og tørt hår. Avacado fungerer også perfekt som sminkefjerner. For å si som amerikanerne; what's not to like?

LES OGSÅ: Sjekk Rachels råsøte miniaker

2. Infrarød sauna

At spa-trenden har tatt av de siste årene har vel de fleste av oss fått med seg - men visste du at i USA blir infrarøde badstuene stadig mer populært?

Disse saunaene fungerer for alle, og de umiddelbare positive resultatene får folk til å komme tilbake for mer, melder både Mind Body Green og Spa Magazine. Ifølge magasinet vil en 30-minutters infrarød økt få deg til å svette like mye som intensiv yoga. I tillegg skal det være superbra detox, samt få fortgang i muskelrestitusjonen.

Farris Bad er Norges største spa-anlegg. De har ikke infrarød sauna ennå, da må du nok til utlandet.  Foto: Pressefoto

 

Tiffany Jackson er lege og driver sitt eget detox-spa i South Carolina.Til Mind Body Green uttaler hun at badstuene også gir gode resultater på helseproblemer forårsaket av mugg - men det er først og fremst detox-effekten som gjør denne velværebehandlingen så unik!

LES OGSÅ: Disse brynene ser ikke ut. Men de er den nyeste Insta-trenden

3. Ansiktsmasker med peppermynte

Peppermynte blir en stadig viktigere ingrediens også i hudpleieprodukter.  Foto: Shutterstock

 

Kanskje ikke det vi forbinder med velvære, men peppermynteprodukter er superhot akkurat nå. Både Body Shop og Lush har godt utvalg av slike produkter, og spesielt ansiktsmaskene er populære. Peppermynte skal ifølge Cosmopolitan virke både oppstrammende og gir huden en real fuktboost.

LES OGSÅ: Den beste hudpleien finner du i kjløleskapet

4. Snill is

Vil du kose deg med noe godt uten å få dårlig samvittighet? Skal vi tro Instagram, bør du da sverge til nicecream.  Foto: Shutterstock

 

Ja - vi snakker om is slik vi kjenner den, men av den sunne sorten. Med avacado og banan som hovedingredienser, får vi kanskje litt mindre dårlig samvittighet av å kose oss? Det er iallfall tanken. Hvis du søker på hashtag nicecream på Instagram, finner du mange lekre eksempler å la deg inspirere av.

LES OGSÅ: Bruker du den feil blir håret både tørt og fett

5. Å ta tiden tilbake

Vi lengter etter stille steder for å samle tanker og å finne inspirasjon.  Foto: Shutterstock

Ok, så har vi lenge søkt til spa, skogen, fjellet, og andre steder for å få tid til å samle tankene, likevel har vår lengsel etter total stillhet aldri vært mer utbredt. Føler du deg tuffet nå? Hvorfor ikke bytte ut charterturen til Hellas med Norge-ferie på et fyr hvor du kan gå turer langs havet, strikke halve dagen og spise sunn, hjemmelaget mat?

Eller hva med å legge ferien til ett av Norges mange spa-hoteller? Vil du være ekstra sprek kan du selvfølgelig pakke sammen teltet og legge turen til fjells. Fuglesang, frisk luft og trening- kan det bli bedre?

LES OGSÅ: Sju geniale og billige spa-produkter du kan lage selv