Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

 

7 tips til deg som virkelig hater snøværet

Livsstil
Ja - snøen er kanskje fin på påskefjellet, men trenger vi den andre steder nå i midten av april?

#1: Obsesse over Netflix, HBO, Viaplay, NRK og TV 2 Sumo

Selv om du til daglig er flittig til å få med deg nyhetene på de ulike strømmetjenestene, må det da finnes et eller annet du ennå ikke har sett?

Ta det rolig, nå går du neppe glipp av noe som helst ved å være flittig student.


#2: Få kontroll på eksamenslesinga


Innrøm det. Pilsen på Solsiden er diggere enn slitne pensumbøker, men i dette været er unnskyldningen ikke god nok. Kok deg ei kanne kruttsterk kaffe, finn fram pensumbøkene og pin deg gjennom det kjedeligste av det kjedelige. Du takker deg selv når det er sommer og superkarakterene dumper inn. Eller, for deg som allerede har fått jobb; gjør en knallinnsats på jobb. Ta på deg et nytt prosjekt eller invester noen timer overtid. Det er en investering i karrieren, og du kan med god samvittighet feire med en halvliter (eller ti).

Kjedelig, men nødvendig. Utnytt snøværet til å gjøre tingene du egentlig ikke vil gjøre.  Foto: Shutterstock

LES OGSÅ: 7 norske ord som er umulige å oversette til engelsk

#3: Rydde og vaske hjemme

Litt lenge siden du sist gjorde en skikkelig rydde- og vaskerunde hjemme? Den ekstreme redselen for de hvite fjonene som daler fra himmelen, kan kanskje være nok til at du finner fram mopp og vaskewipes?

#4: Kjør Syden-style i solariet?

Selv om sola har tatt siesta utendørs, så kan du kanskje oppleve strålende glede innendørs? Finn fram flaskene og lag favorittdrinken før du legger deg i solsenga? Vår anbefaling, spør du kanskje? 

#5: Spillkveld!

Tryll fram dine beste venner og sett dere rundt bordet med et godt gammeldags, helt analogt brettspill. Ludo, Monopol, Yatsi og kinasjakk er kanskje forbeholdt jul, påske og andre høytider, men i snøstormen er alt lov. Gidder du ikke å kaste terning, så kan du – til nød – finne fram Playstation;)

Vi vet at du ikke vil høre det, men det er lurt å ta oppvasken og å vaske over gulvene. Gjør du det nå, slipper du å tenke på det en liten stund.  Foto: Shutterstock

LES OGSÅ: Dette paret solgte alt for å kunne reise jorda rundt.

#6: Drøm deg bort med VISA-kortet

I morgen tidlig hater du kanskje deg selv og konstaterer at kontoen er tom, men timene med nettshopping i kveld kommer du til å elske. Tenk deg en helaften med Zalando, Nelly, therealreal.com og Miinto hvor du finner alt du ønsker deg? På samme internett og med samme VISA-kort finner du kanskje en billig restplass til Syden, hvor sola skinner og badestranda frister? Nå mangler bare muligheten for å ta mathandelen hos Kolonial eller Marked i samme slengen: D

#7: Ta Syden hjem

Er Syden-reise litt urealistisk, kan du rett og slett finne fram noen av effektene som ikke ble brukt til fjorårets sommerfest. De oppblåsbare kaktusene og palmetrærne tar seg garantert perfekt ut i hjemmet. Kjør på med Jamaica-tunes og noe godt i glasset, så er sommeren NESTEN her.

LES OGSÅ: Berit (25) fra Trøndelag reiser verden rundt