Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Angel har åpnet ny klinikk i Midtbyen

Aktuelt
Under koronaperioden bestemte Angel Dahle seg for å etablere egen bedrift i to forskjellige lokaler.

Angel Dahle har åpnet sin egen klinikk i Midtbyen.   Foto: Synne Mauseth

– Det var mange bedrifter som gikk konkurs i vår, men jeg bestemte meg for å ta sjansen. Mange sa jeg var gal, men hvis jeg ønsker meg noe så prøver jeg alltid, sier Dahle.


Åpnet ny butikk i Midtbyen: – Jeg har samlet siden jeg var liten

Trondheim sentrum har fått et nytt tilskudd på bruktbutikk-fronten.


Tverrfaglig miljø

Hun er utdannet fotterapeut og skjønnhetsterapeut, og etablerte nylig Klinikk Angel AS. Hun er allerede på plass i lokaler på både Melhus og i Trondheim Medisinske Tverrfaglige Senter i Vår Frue gate.

Sistnevnte åpnet hun i juli.

– Det var på tide å etablere en egen bedrift, syntes jeg. Som helsepersonell var det naturlig å åpne opp i Trondheim Medisinske Tverrfaglige Senter. Her er det fra av mange andre aktører og et tverrfaglig miljø, sier Dahle, og legger til:

– I tillegg er det midt i sentrum, og veldig koselig og hyggelige lokaler.

Trondheim Medisinske Tverrfaglige Senter Selvstendige er et helsehus bestående av aktører både med og uten offentlig støtte.


Spisested utvider og åpner ny avdeling i Midtbyen

Mat fra Hagen utvider med ny avdeling i Midtbyen.


Lange dager

I klinikken tilbyr Dahle blant annet fotterapi, tannbleking, bryn- og vippeløft, voksing og make up-behandlinger.

– Det er mye forskjellig, noe jeg liker veldig godt. Det er koselig med variasjon. Det betyr også at jeg får møte mange forskjellige mennesker – alt fra ungdommer til voksne til eldre mennesker med ulike behov, sier hun og smiler.

Mange kunder har det også vært siden oppstarten.

- Listene mine er fullbooket uker framover i tid, og flere kunder må vente, sier Angel om oppstarten.   Foto: Synne Mauseth

– Til tross for den tiden vi har vært inne i de siste månedene, synes jeg at jeg har bygget opp klinikken godt. Listene mine er fullbooket uker framover i tid, og flere kunder må vente, sier Dahle, som i tillegg til å jobbe på sine egne klinikker, også jobber deltid på parfymeri.

Det blir med andre ord lange dager.

– Men jeg finner alltid tid hvis noen har vondt, legger hun til og smiler.