Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Anne Brith Davidsen, her fra Wixen Blog Awards i 2016.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Anne Brith legger ned bloggen for godt

Aktuelt
Anne Brith Davidsen sier hun aldri vil blogge igjen.

– Det er ikke verdt det. Ikke nå lenger. Og det er derfor jeg gjør som jeg gjør nå, sier hun til TV 2.

Fredag morgen fortalte bloggeren Anne Brith Davidsen om bloggingens slutt, under et besøk hos God morgen, Norge.


Tea (20) fra Hitra med i årets «Paradise Hotel»

Torsdag lanserte TV3 åtte av årets Paradise-deltakere. Blant dem er Tea Kristine Broholm fra Hitra.


Til VG oppgir 43-åringen at det «aldri blir mer blogg igjen»:

– Jeg har fått nok. Jeg orker ikke dette livet med så mye hat lenger. Det har vært utrolig vanskelig de siste månedene og det har vært mange besøk på Romerike politikammer. Jeg har levert inn flere politianmeldelser, sier hun til avisen.

Davidsen har blogget i over åtte år, der hun startet med en bakeblogg, som med tiden ble til en livsstilsblogg. Davidsen har vært en del av TV 2-serien «Bloggerne» i fire sesonger, men forlot serien i fjor.


#mystory:

Elise Dalby (23): - Stalkere oppsøker meg på nett og rundt hjemmet mitt

I denne ukens #mystory har vi pratet med Elise Dalby.