Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Youtube og Instagram: Her ser vi Youtuber James Charles som har prøvd seg på utfordringen.  

Denne sminketrenden går viralt

Aktuelt
Å sminke seg som en Bratz-dukke tar av på sosiale medier.

Er du oppvokst på tidlig 2000-tall har du mest sannsynlig et forhold til Bratz-dukker. Nå som 2000-tallet offisielt er i motebildet, har #Bratzchallenge tatt av på sosiale medier.Trenden startet først i et forum på Reddit. Siden da har den gått helt viralt.

Bratzdukkene var kjent for sine store hoder, med store øyne og lepper og liten nese. I tillegg var Bratz-dukkene veldig opptatt av mote. Kanskje husker du Bratz-filmene også? Både i den animerte utgaven og den mer levende utgaven er det stort fokus på klær og stil.I oktober skulle vår Trd.by-journalist prøve seg på trenden. Det var derimot ikke så lett som hun trodde.

Vanskelig: Undertegnede kan bekrefte at det ikke var så lett som det så ut som å sminke seg som en bratzdukke, men gøy var det.