Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Russell Crowe trår til i superheltfilm – alle lurer på hvilken rolle han skal spille

Kultur
Overraskende nok viser det seg at Russell Crowe står på rollelisten i den nye Marvel-superheltfilmen «Thor: Love and Thunder».

Måtte medgi at han står på «Thor»-rollelisten: Russell Crowe.   Foto: Antonio Calanni / AP

Egentlig skulle Crowes innsats i filmen, som er i gang med innspillingen i Australia, vært en hemmelighet. Men så dukket det opp så mange bilder av ham i selskap med «Thor»-skuespillerne at Deadline fikk bekreftet at han faktisk har en rolle.

Chris Hemsworth spiller på ny Thor, mens man i andre roller finner Natalie Portman og Christian Bale i en skurkerolle. Også Matt Damon har fått en cameorolle, skriver filmnettstedet.Regissør for «Thor: Love and Thunder» er Taika Waititi, og filmselskapet holder handlingen hemmelig foreløpig. Den skal ha premiere i mai 2022.

Nå spekulerer Marvel-fansen på hvilken rolle Russell Crowe skal gestalte. Mange tipper det kan være Beta Ray Bill – den første utenom Odin-slekten som har løftet Mjølner. Comicbook skrev at det var så mange som spådde dette at «Beta Ray Bill» begynte å trende på Twitter mandag.

Men også King Thor og Zeus har vært navnedroppet.