Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Hayden Christensen som Anakin Skywalker/Darth Vader i en scene fra «Star Wars III – Sithene tar hevn». Han later til å være tilgitt av fansen for innsatsen. Foto:   Foto: Twentieth Century Fox / handout

Fansen ønsker Hayden Christensen tilbake i «Star Wars»-universet

Kultur
Fansen later til å ha tilgitt Hayden Christensen for hans første – og latterliggjorte – innsats i rollen som Anakin Skywalker/Darth Vader.

Da ryktene begynte å gå om at det var en sjanse for at Christensen kunne bli kallet til å gjøre samme rolle på ny i den kommende serien viet Obi Wan Kenobi (Ewan McGregor) på strømmetjenesten Disney+, foretok nemlig Radio Times en spørreundersøkelse.

Over to tusen lesere svarte, og hele 94 prosent av dem var udelt positive til å se Hayden Christensen tilbake i en eventuell Anakin-rolle.


Populær TV-serie blir film

Den britiske TV-serien «Luther», der Idris Elba spiller hovedrollen, sikter seg inn mot filmlerretet.


Skuespilleren, i dag 39 år, akslet rollen som den unge Jedi-ridderen som tok skrittet over til den mørke siden og ble en Sith. Det skjedde i « Star Wars: Episode II – Attack of the Clones» fra 2002, og fulgte opp i «Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith» tre år senere.

Innsatsen innbragte ham to Golden Raspberry-priser, mens filmanmelderen i The Guardian kalte den «treaktig» og like flat som EKG-en til en pasient med hjertestans. Videre lød det i énstjernerskritikken:

«Som skuespiller må Christensen vise frem den grusomme spiren av ondskap inni seg. Og hvordan gjør han dette? Ved å vippe hodet ned, se opp gjennom senkede bryn og gi det umiskjennelige inntrykk av at han er veldig, veldig tverr. Hvis prinsesse Diana hadde gått til den mørke siden, ville hun sett omtrent slik ut».

Etter dette holdt Christensen seg unna galaksen langt, langt borte helt til fjorårets «Star Wars: The Rise of Skywalker». Der er han å høre et kort øyeblikk – som Anakin Skywalker. Stemmen hans som Darth Vader ble nemlig dubbet, av James Earl Jones – som gjorde det samme i de tre originalfilmene.


Tom Hanks er blitt greker

En av verdens mest kjente skuespillere har fått nytt pass. Tom Hanks er nå blitt gresk statsborger.