Følg trd.by på Snapchat

Følg oss på snap:

Legg oss til ved å peke kameraet ditt på spøkelset vårt, og trykk på skjermen!

Justin Bieber er snart klar med nye låter, dersom vi skal tro blant andre NME.  Foto: Chris Pizzello / AP

Bieber med ny musikk før årsskiftet

Kultur
Justin Bieber har stått fram med sine kriser og sin ekteskapsinngåelse. Men nå handler det om musikk igjen for artisten som slapp sitt så langt siste album i 2015.

Justin Bieber slipper sitt femte album før kalenderen viser 2020. Det lover han fansen via en Instagramvideo. Der ses popstjernen mens han ruller rundt på rullene sko hjemme på kjøkkenet sitt, mens han snakker med kona, Hailey Bieber, skriver NME.


Overraskende tall: Spotify røper hvem som lytter mest til Beatles-klassikerne

Det er de unge som strømmer mest Beatles, melder Spotify.


Det nye albumet blir det første på fire år. Men Bieber har ikke vært totalt borte fra musikkscenen. Han har også gjort seg bemerket med et samarbeid med Ed Sheeran, og nylig slapp han et samarbeid med countryduoen Dan + Shay.

25-åringen har lenge snakket om at et nytt album er på trappene. I et langt innlegg på sosiale medier har han forklart fansen at han var på turné store deler av tenårene, og derfor ville han gi seg selv tid til å skape et album han virkelig kan være stolt over.


De elleve første artistene til festival i Trondheim er sluppet

I januar feirer Trondheim Calling 10-årsjubileum. Nå er de første artistene klare.